The gömme rezervuar servisi Diaries

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet prevent valfi de almanız gerekir.

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili gardenıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the finest YouTube encounter and our newest options. Learn more

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the greatest YouTube working experience and our most up-to-date characteristics. Learn more

VitrA İnovasyon Merkezi tarafından zorlu dayanıklılık testlerine tabi tutulan ve her birini büyük başarıyla tamamlayarak tescillenen VitrA gömme rezervuar modelleri uzun yıllar boyunca ilk günkü zindeliğinde hizmet vermek üzere tasarlanmıştır. Duvar içinde gizlenen gövdesinin yanı sıra dışarıya yansıyan bölüm olan mükemmel görsel ve işlevsel tasarıma sahip kumanda paneli bulunduğu ortama değer katar. Alan kazandıran ve kullanıldığı mekâna genişlik hissi katan gömme rezervuar modelleri modern day çizgilere sahip olan tasarımı ile ortamın ambiyansına pozitif etki yapar.

Your browser isn’t supported any gömme rezervuar longer. Update it to obtain the ideal YouTube working experience and our latest functions. Find out more

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok gömme rezervuar Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine lawnımcı olur

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

Asma klozet gömme rezervuar servisi modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması gömme rezervuar sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Your browser isn’t supported anymore. gömme rezervuar servisi Update it to get the very best YouTube encounter and our most up-to-date options. Learn more

Report this wiki page